Afbeelding
Foto:

Restaurant Barada volgt Niki op

Algemeen

WEESP Waar een aantal weken geleden nog ‘Niki’ op de gevel stond, prijkt nu een bord met de naam ‘Barada Restaurant & Café’ op het pand aan de Hoogstraat. Het nieuwe restaurant is vernoemd naar de Barada, de belangrijkste rivier van Syrische hoofdstad Damascus. 

Er is niet veel bekend over de invulling van de nieuwe gelegenheid, Slechts het feit dat het een Grieks-Syrisch concept krijgt, is duidelijk, maar wat dat dan is, is niet helder. Griekenland en Syrië liggen namelijk best een eind uit elkaar. 

Restaurant Barada heeft al wel een TikTok account waarop tipjes van de sluier worden gelicht over het menu. Op de filmpjes en in de Arabische beschrijvingen is falafel, hummus, verschillende groenten en Syrische ‘kibbeh’ te zien. Maar ook toetjes met veel fruit en chocolade en een imposante ijscoupe komen voorbij.
Ook het interieur krijgt een make-over. Op de filmpjes zijn versierde fonteinen te zien waarbij het water uit kruiken stroomt. Het restaurant heeft nog geen website, maar is wel al te vinden via Google. Daar staat dat het restaurant al open is, maar wanneer we bellen horen we dat dit 1 juli het geval is.  

Uit de krant

Uit de krant

Afbeelding
Stadsloket Weesp vaker open Algemeen 5 aug, 09:43
Afbeelding
Bardolino Ensemble eerste concert Chamber Music Weesp Algemeen 5 aug, 08:56
Logo
Afbeelding
Proeverij de Kroon krijgt nieuwe eigenaar Algemeen 4 aug, 15:34
Afbeelding
Noord-Holland verwijdert protestvlaggen langs provinciale wegen Algemeen 4 aug, 14:00
Logo
Afbeelding
Visboer Dirk van der Plas geliefd onder bewoners Dé haringman uit Muiden stopt na 40 jaar Mensen 4 aug, 12:30
Logo
Afbeelding
Malafide loodgietersbedrijf actief in Weesp Louche loodgieter intimideert minderjarige in Weesp Algemeen 4 aug, 09:40
Logo
Afbeelding
In Weesp groeit de bevolking waarschijnlijk met 24,9 procent Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven Algemeen 3 aug, 14:55
Afbeelding
FC Weesp gaat Noord-Holland in Algemeen 3 aug, 13:21
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief