Opvanghuis Van Houten Industriepark

Kijk binnen in het opvanghuis dat deze week in gebruik wordt genomen

ma 4 jul, 13:18 · leestijd 3 minuten Algemeen
Deze week komen de eerste Oekraïeners in het opvanghuis. Voor het laatste sjouwwerk zijn er voor dinsdag 5 en woensdag 6 juli nog vrijwilligers nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via care4good.nl/aanmelden-vrijwilligers/
Deze week komen de eerste Oekraïeners in het opvanghuis. Voor het laatste sjouwwerk zijn er voor dinsdag 5 en woensdag 6 juli nog vrijwilligers nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via care4good.nl/aanmelden-vrijwilligers/ Foto: Marinka Hilders

Vanaf woensdag 6 juli komen de eerste Oekraïense gezinnen in het opvanghuis op het Van Houten Industriepark. De stichting Care4good draait momenteel nog overuren om de locatie voor die tijd af te krijgen. Het WeesperNieuws mocht al even binnenkijken bij de verschillend ingerichte slaap- en woonkamers.

Esther te Pas van de stichting Care4good neemt ons mee door het gebouw waar overal druk wordt gewerkt. “We zijn nog heel druk bezig met inrichten maar ook zijn de bouwwerkzaamheden nog niet klaar. Daardoor lopen we elkaar nu continue in de weg.” T..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.