Afbeelding

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Algemeen

WEESP/MUIDEN Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert ook dit jaar een fotowedstrijd. Dat gebeurt dit keer in het kader van het 350-jarig bestaan van de Oude Hollandse Waterlinie.

Het is 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie succesvol werd ingezet tegen aanvallen van onder meer de Fransen. Dit jubileum wordt gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie, waaronder een fotowedstrijd.
Deze oudste en belangrijke waterlinie leent zich door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is er voor het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen.

Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en moeten minimaal 1,5 MB groot zijn.
Er zijn geldprijzen te winnen; de eerste prijs is 150 euro, de tweede 100 euro en de derde 50 euro. Inzenden kan tot 1 oktober en per persoon mogen maximaal drie foto’s worden ingestuurd. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant