Afbeelding
Foto: archief WeesperNieuws

Knallend slot van Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest

Algemeen

WEESP Het was nog even onzeker of er wel toestemming voor gegeven zou worden, maar vandaag is officieel bekend gemaakt dat het vuurwerk ter afsluiting van het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest 2022 door mag gaan. En zelfs de financiering is rond.

De organisatie van de feestdriedaagse in Weesp hoopte natuurlijk al maanden op een knallend slot van het Sluis-en-bruggenfeest op zaterdagavond 27 augustus 2022. Het bedrijf dat het vuurwerk gaat afsteken, Wagenvoort Vuurwerk B.V., kreeg een paar weken geleden al toestemming om dit te doen. Alleen moest hier in de evenementenvergunning van S&B ook toestemming voor gegeven worden. En dat is vandaag gebeurd.

‘Grote dank aan sponsors en crowdfunding’

Met de vergunning in de pocket kan er weinig meer mis gaan zou je denken. Toch was de financiering van het vuurwerkspektakel lange tijd een punt van zorg voor de organisatie van S&B. Middels crowdfunding en sponsors werd geprobeerd voldoende geld op te halen voor  de vuurwerkshow. En dat is gelukt, laat de organisatie weten. “Met grote dank aan onze hoofdsponsor Nelis IJssalon en Aemstelle Makelaars, die het grootste gedeelte betaald hebben, maar ook met dank aan Groove en Madoo en natuurlijk dankzij alle stortingen op onze crowdfunding, kunnen we melden dat de financiering van het vuurwerk rond is.”

Het vuurwerk tijdens het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest wordt afgestoken op 27 augustus 2022 tussen 22.00 uur en 23.00 uur. Exacte locatie: vanaf een ponton of dekschuit in het water van de Vecht ter hoogte van de Stationsweg te Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief