Afbeelding
Foto: Solarclarity

Solarclarity sponsort verenigingenmarkt S&B

Algemeen

WEESP Het Weesper bedrijf Solarclarity is de nieuwe sponsor van de verenigingenmarkt tijdens het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest. Dat meldt de organisatie van het feest dat over precies twee weken begint.

De beste plek om mensen te ontmoeten én om te zien wat voor leuke dingen Weesp te bieden heeft? Dat is de verenigingenmarkt. Precies om die reden wil Solarclarity daar graag een steentje aan bijdragen. 

Elkaar ontmoeten op de verenigingenmarkt

Solarclarity is sinds 2008 gevestigd in Weesp. Ondanks dat het bedrijf bij de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort, is de naam nog niet bekend bij alle Weespers. Daar wil Solarclarity verandering in brengen. Het bedrijf is op zoek naar nieuwe, enthousiaste, ambitieuze mensen, die bovendien graag op de fiets naar hun werk gaan. Daar zijn er veel van in Weesp.

Omdat er meerdere Weespers werken bij Solarclarity, viel snel de optie van het sponsoren van het Nelis IJssalon Sluis-en-bruggenfeest. De verenigingenmarkt sluit goed aan bij de doelstelling van Solarclarity: Weespers uit alle geledingen laten kennismaken met hun mooie bedrijf. 

Het mes snijdt aan twee kanten, want door de sponsoring maakt Solarclarity het mogelijk dat niet alleen zij, maar ook alle verenigingen en andere ideële organisaties van Weesp zichzelf kunnen presenteren aan alle oude en nieuwe Weespers.

‘Verbinding, sport en gezelligheid stimuleren’

Maura Stalpers, HR-director bij Solarclarity en Weesper(mop): “De kans om als Weesps bedrijf dit historische Weesper feest te sponsoren wilden we natuurlijk niet laten lopen. We zijn heel blij dat dit driedaagse feest na twee jaar weer door kan gaan. Wij willen verbinding, sport en gezelligheid binnen onze mooie stad graag stimuleren en daarnaast is het natuurlijk ook een goede gelegenheid om alle (nieuwe) Weespers kennis te laten maken met ons bedrijf. En wie weet proosten we niet alleen bij het Sluis- en bruggenfeest, maar binnenkort ook op je nieuwe baan.”

Wil je meer weten over werken bij Solarclarity? Ze staan zelf ook met een kraam op de Verenigingenmarkt en maken graag kennis met iedereen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief