Kunststad Muiden, iedere eerste zondag van de maand.
Kunststad Muiden, iedere eerste zondag van de maand. Foto: PR Kunststad Muiden

Kunststad Muiden

Algemeen

MUIDEN - Kom kunst kijken in Muiden op zondag 6 november: Muider kunstenaars en partners lanceren een nieuw initiatief om kunst onder de aandacht te brengen: Kunststad Muiden. 

Elke eerste zondag van de maand zet een tiental kunstateliers, galeries en andere locaties in de Muider vesting de deuren open voor de kunstliefhebber. Kunststad Muiden biedt een gevarieerd palet aan kunst, van schilderijen en objecten tot beelden en sieraden. Uiteraard zijn de kunstenaars aanwezig om over hun werk te vertellen. Bovendien is er iedere maand werk van gastkunstenaars te zien.

Ook het Muiderslot sluit aan met haar exposities. Zo ontstaat er een interessante kunstwandeling door Muiden,die natuurlijk prima te combineren is met een hapje of drankje in een van de plaatselijke horecagelegenheden. Op 6 november om 10.30 uur zal wethouder Nico Schimmel op het Kazerneplein het startsein van Kunststad Muiden geven.

Op www.kunststadmuiden.nl staat informatie over kunstenaars en locaties met een handige plattegrond. Volg Kunststad Muiden op Facebook voor de laatste updates.
Kunststad Muiden, vanaf 6 november iedere eerste zondag van de maand,van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis parkeren op P1 en P2, op vijf minuten loopafstand.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant