FC Weesp kom na rust op stoom

Voetballend kon het beter, maar FC Weesp afgelopen weekend een afgetekende zege geboekt op Blauw-Wit Amsterdam: 5-1. FC Weesp moest voor rust nog even op gang komen en maakte veel foutjes. Toch kwam er ook van de Amsterdamse kant geen groot gevaar. Na de rust was het spel van FC Weesp een stuk beter. Kans op kans volgde, al bleven er vele nog onbenut. De Weespers konden echter wel de voorsprong verder vergroten en stapten tevreden van het veld.

Forse nederlaag zaterdagelftal

Een forse nederlaag voor de zaterdag van FC Weesp. De Weespers kwamen vooral na rust tekort tegen Eemnes, dat de Weespers met 2-8 van de mat veegde. FC Weesp moest meteen al ver terugzakken en kwam ook al snel op achterstand te staan. De Weespers konden de schade nog repareren, maar slechts voor even. Na rust probeerde FC Weesp wat terug te doen, maar tevergeefs. Eemnes kon standhouden.

Goede zege voetbalsters

Met een zege op Hercules hebben de voetbalsters van FC Weesp het jaar goed afgesloten. De Weespers wonnen zondag met 2-4 en staan daardoor net onder de top-3. FC Weesp kon de zege al voor rust zeker stellen met 4 doelpunten. Na de rust deed Hercules nog wat terug, omdat FC Weesp wat terugzakte. Een echte ommekeer bleef echter achterwege.