Eerste helft nekt MHCW

Een veel te slechte eerste helft met veel fouten heeft MHCW afgelopen weekend de kop gekost tegen Hilversum. De Weespers hockeysters kwamen met 4-2 tekort. MHCW moest voor rust nog wakker worden. De Weespers speelden heel slecht en konden amper aanvallen. Een preek van de coach na de eerste helft zorgde ervoor dat MHCW wakker werd. Na rust was het spel een stuk beter, maar de 2-0 achterstand van voor rust was te groot om nog een ommekeer te forceren.

Late zege voor hockeyers

Met een doelpunt op het allerlaatste moment heeft MHCW afgelopen weekend met 3-4 gewonnen van Spandersbosch. MHCW speelde goed, maar kreeg voor rust amper kansen. Spandersbosch scoorde wel, waardoor de Weespers lang tegen een achterstand aankeken. Na rust gaf MHCW extra gas om de schade te kunnen repareren. De Weespers werkten hard en konden stukje voor stukje terugkomen. Door de zege doet MHCW nog mee om plek twee.

Nederlaag voor Argus

Het spel was met vlagen goed, maar toch heeft Argus afgelopen weekend verloren van V&V. De Weesper korfballers bleven vooral na rust achter en stapten met 8-15 van het veld. Voor rust was Argus nog erg sterk en zorgde de ploeg voor genoeg problemen aan de kant van de tegenstander. Na de eerste helft stond er dan ook 6-8 op het scorebord. Na de rust zakte Argus terug en werd er nog amper gescoord.