Terwijl de kinderen pannenkoeken eten, krijgen de ouders informatie.
Terwijl de kinderen pannenkoeken eten, krijgen de ouders informatie.

Jeugdkamp op de Ossenmarkt

Algemeen

WEESP - Jongeren Kampwerk Weesp had zaterdag voor één dag de tenten opgeslagen op de Ossenmarkt. Daar konden kinderen en hun ouders zien hoe het er bij zo'n kampweek aan toe gaat.

Er waren enkele tenten opgezet zodat belangstellenden een idee kregen hoe en waar de deelnemers slapen. In een grote tent was een keuken ingericht waar (gratis) pannenkoeken werden gebakken. Die konden worden verorberd aan een van de picknicktafels op de Groene Punt. Ook was er snoep en limonade en de ouders konden in de zon genieten van koffie. 

Kampleiders deden spelletjes met de kinderen en gaven informatie. Aan een waslijn was een tentoonstelling met foto's van eerdere edities. 

Basiskampleider Lesley Pols heeft al aardig wat aanmeldingen binnen, maar hoopt dat de open dag nog meer inschrijvingen oplevert: "Vorig jaar hadden we veel achtstegroepers. Die zijn nu naar de middelbare school, dus in het basisschoolkamp is een gat ontstaan."

Het kamp vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. Zowel het basisschoolkamp als het tienertentenkamp vindt plaats in de Lunterse bossen. Inschrijven kan via www.jkwkampen.nl. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant