Johan Bulten voor zijn viswinkel
Johan Bulten voor zijn viswinkel

Tijd dringt voor visboer Bulten

Algemeen

WEESP - Johan Bulten zou met zijn viszaak dolgraag naar de Nieuwstad vertrekken, naar het pand waar vroeger kantoorvakhandel De Ark zat. Hij moet over enkele weken weg zijn van de Achtergracht.

Bulten begon in 2013 een viswinkel aan de Achtergracht. Voorheen zat daar vishandel Guijt. Door de ontwikkelingen rondom de bouw van het nieuwe winkelcentrum moet Bulten per 1 juli vertrekken. En dat is veel eerder dan waar hij rekening mee had gehouden, zo vertelt hij deze week in het WeesperNieuws. 

"De gemeente, de politiek, iedereen roept maar wat, maar voor mij wordt het steeds moeilijker om mijn hoofd boven water te houden", zo vertelt Bulten.

Hij wil graag naar de Nieuwstad. "Dat brengt een investering van 110.000 voor de inrichting met zich mee. Ondanks de goede omzet heb ik dit geld niet. En de Rabobank wil ook al niet verder gaan dan een starterslening. Dus hoe kan ik dat betalen? Gelukkig hoorde ik gisteren dat de huidige 28 jaar (!) oude toonbank waarschijnlijk kan worden overgeplaatst. Als dat lukt, zou ik de verhuizing net kunnen bolwerken."

 Lees hier het hele verhaal van Johan Bulten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant