Afbeelding

Buit overval Amstellandlaan is 1100 euro

Politie

WEESP – 1100 euro. Dat mist de 74-jarige Weespse die vorige week donderdag werd overvallen in het pinhokje van de Rabobank aan de Amstellandlaan, achteraf van haar rekening. De dader is nog spoorloos. Zo vertelt de politie. 

De vrouw was rond tien uur in de ochtend het hokje ingegaan om te pinnen. Nadat ze haar code had ingetoetst kwam de overvaller het hokje binnenstormen en duwde haar opzij. De vrouw probeerde nog op het annuleerknopje van de pinautomaat te duwen, maar het was te laat. De overvaller wist te pinnen.

Een man zag het gebeuren en vloog de overvaller aan. Die wist toch te ontkomen en vluchtte weg richting de ING bank aan de Irenelaan. De man ging nog achter hem aan, maar moest opgeven. Een Burgernetactie van de politie had ook geen resultaat meer.

Signalement
De politie heeft een signalement van de dader vrijgegeven. Het gaat om een man van 1,80/1,90 meter lang, rond de 30/35 jaar met donkere krullen en een slank postuur. Hij was van Oost-Europese afkomst en sprak Engels. De man droeg een wit overhemd met donkere mouwen. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant