MHCW vecht om zege

Vooral doordat de spelers alles gaven, hebben de hockeyers van MHCW afgelopen weekend gewonnen van MHC Woerden. Na een spannend duel waren de Weespers met 1-2 te sterk voor de stugge tegenstander. Vooral voor rust had MHCW de volle controle over het duel en er ontstonden meteen volop kansen. Dat leverde MHCW ook al snel een voorsprong op door een goede goal van Christoph Rosenmöller. De voorsprong gaf de Weespers een goed gevoel, maar MHCW vergat de voorsprong ondanks vele kansen te verdubbelen. Na rust kon MHC Woerden wat terugdoen waardoor het duel weer spannend werd. MHCW rechtte na de tegentreffer weer de rug en kon vlak voor het slot met een knappe goal van Jorrian Kaarsgaren alsnog de zege zeker stellen.

Hockeysters tonen veerkracht

Een zwakke start, maar toch een zege voor de hockeysters van MHCW. De Weesper dames waren met 0-3 te sterk voor MHC Woerden. MHCW kende opstartproblemen, maar kon al snel goed hockeyen. Alles leek te kloppen en al snel kon MHCW ook op voorsprong komen. Na de goal kon het team de voorsprong goed vasthouden. Na de rust kende MHCW geen problemen meer.

Zege voor handbalsters

Zonder problemen hebben de handbalsters van We Have zondag gewonnen van KDO: 25-17. We Have kon met gemak een forse voorsprong pakken voor rust. Na rust leek KDO heel even wat terug te doen toen We Have wat terugzakte. De voorsprong van de Weespers bleef echter tot het slot toe staan.

Argus komt tekort

Goed spel en voldoende kansen waren afgelopen weekend onvoldoende voor de korfballers van Argus. De Weespers kwamen tegen koploper Hebbes met 12-8 een stukje tekort. Argus moest meteen alles op alles zetten om kans te maken tegen de koploper. Nadat Hebbes op voorsprong kwam, kwam Argus meteen sterk terug en kon de ploeg gedurende de eerste helft met goed spel veel kansen creëren. Veel kansen bleven echter onbenut, waardoor Hebbes de voorsprong kon vasthouden. Na de rust kon Argus weer terugkomen en werd het nog even spannend. Toch was de slotfase voor Hebbes, omdat Argus krachten tekort kwam om het goede spel vast tehouden.

Waterpoloërs delen punten

De waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan het treffen met GoSwim: 7-7. De Weespers konden vooral met een sterk tweede kwart een voorsprong pakken, maar zagen de tegenstander steeds weer terugkomen.