Afbeelding

Vrijkaartjes voor voorstelling Cindy Pieterse

Algemeen

WEESP - In het Theaterpand Weesp treedt zondag stand-upcomedian Cindy Pieterse weer op. Het WeesperNieuws mag kaarten weggeven voor haar vaste voorstelling 'Lieve briefjes'. 

Zelf noemt ze het een feelgoodshow, waarbij ze op haar eigen wijze met haar briefjes door de actualiteit en het dagelijksleven dendert. Elke dag publiceert Cindy Pieterse haar 'lieve briefje' op haar website lievebriefjes.nl, gericht aan iemand die op dat moment in het nieuws is.

Deze verzameling briefjes hangt ze vervolgens op lange lijnen boven het toneel van Theaterpand Weesp, waarbij het publiek bepaalt welke briefjes worden voorgelezen. Cindy Pieterse zou geen comédienne zijn als het voorlezen niet gepaard gaat met een act of een verhaal. Pieterse: "Geen voorstelling is hetzelfde omdat het publiek het voor het zeggen heeft. Wel kan ik je verzekeren dat iedereen na afloop met een goed gevoel naar huis gaat."

Kaartjes
Het WeesperNieuws verloot twee vrijkaarten voor 'Lieve briefjes' op 12 oktober. Stuur een mail naar redactie@weespernieuws.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Aanvang om 15.00 uur. Gewoon een kaartje kopen kan natuurlijk ook via www.zone1380.nl of bij boekhandel De Kleine Prins.

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Beter een gouden buur, dan een verre vriend Mensen 15 aug, 10:00
Logo
Afbeelding
Zomerrubriek ‘Weesper voor één dag’ Ronald de notenman: ‘Weesp is een goede markt’ Mensen 15 aug, 09:20
Afbeelding
Drukte bij de Spiegelplas Algemeen 14 aug, 16:13
Afbeelding
Mindful en sportief aan Sluis-en-Bruggenfeest beginnen Cultureel 14 aug, 09:00
Afbeelding
Canadese populieren gekapt in Weesp Natuur en Milieu 13 aug, 13:00
Afbeelding
Het heidehaantje Column GNR 13 aug, 08:03
Logo
Afbeelding
Zomerportret Dj en producer Justin Putuhena raakte zichzelf kwijt in wereldje rond Justin Prime Mensen 13 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
In Noord-Holland verdronken vorig jaar 14 mensen Deskundigen: ‘Let op elkaar om kans op verdrinking te verkleinen’ Algemeen 12 aug, 15:00
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief