Afbeelding

Ook tweede beroving ging om telefoon

Politie

WEESP - Ook de straatroof donderdagochtend aan de Korte Stammerdijk, ging om een telefoon. Dat meldt de politie. De beroving mislukte omdat een omstander ingreep

Rond 08.25 uur fietste een 13-jarige jongen op de Korte Stammerdijk in de richting van de Casparuslaan. Twee jongens stonden langs de weg ter hoogte van het pad richting de Keulsevaartstraat. Zij riepen hem, waarop hij stopte. Een van hen greep de jongen bij de keel en eiste zijn telefoon. Toen de jongen deze niet wilde geven, werd hij meerdere malen geslagen. Toen hij om hulp riep, riep een vrouw dat de jongens op moesten houden en liepen zij weg, in de richting van de Casparuslaan.

Tweede straatroof
Woensdagochtend was er ook een straatroof. Toen werd aan de Amstellandlaan een 14-jarige jongen bestolen van zijn mobiel

Signalement:
Het gaat om twee jongens, allebei met een negroïde uiterlijk en ongeveer 16 jaar. Een was ongeveer 1.70 m lang, normaal postuur met brede schouders, donker haar. Hij droeg een blauwe jas. De ander was ongeveer 1.75 m lang, donker haar. Hij droeg een donkere jas.

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze poging tot straatroof en mishandeling om contact op te nemen via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant