Afbeelding

Zwaarbevochten zege voor waterpoloërs

Sport

WEESP - Een zwaarbevochten zege, maar wel het volle pond voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers waren met 11-10 net een stapje sterker dan nummer laatst De Waterwolf. De Weesper eersteklasser kon met de zege wat afstand nemen van de onderste plaatsen van het klassement.

De Weespers speelden afgelopen weekend sterk. Vooral de start van de ploeg was goed. De Weesper ploeg kon al snel weglopen van de tegenstander. Met een paar goede aanvallen volgden al snel meerdere doelpunten. Met de doelpunten stond er al snel een comfortabele voorsprong op het scorebord. De Weespers leken geen problemen te hebben.

De Waterwolf kwam echter toch nog terug. Door wat om te zetten werd de nummer laatst een stuk sterker. Daar kwam nog eens bovenop dat de Weespers vergaten afspraken na te komen en de tegenstander zonder problemen het kaas van het brood kon laten eten. Daardoor verspeelden de Weespers dus een voorsprong, maar werd het duel wel een stuk spannender. Vooral toen De Waterwolf terug kwam tot 8-9 moesten de Weespers weer even vol aan de bak. De ploeg schrok echter snel genoeg wakker en kon op het allerlaatst moment alsnog een zege pakken. Dat was, over het hele duel, wel terecht te noemen.

Voor de Weespers scoorden Jeroen van der Vliet (4x), Christiaan Visser (2x), Stan den Hartog (2x), Rob Mooijman, Richard Overmars en Walter Pouw.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant