Afbeelding

Voetbalsters FC Weesp boeken afgetekende zege

Sport

WEESP - Geen problemen afgelopen weekend voor de voetbalsters van FC Weesp. De Weesper voetbaldames wonnen zonder problemen van het Amsterdamse Zeeburgia: 5-0.

FC Weesp was het hele duel een stuk sterker dan de Amsterdammers. Al snel volgden er meerdere kansen, waarvan het grootste deel naast of over het doel belandde. Toch stond er voor rust een comfortabele 2-0 voorsprong op het scorebord voor FC Weesp. Na rust gaf FC Weesp nog wat extra en kwamen er nog 3 treffers.

De Weesper doelpunten werden gemaakt door Naomi Hoffmeister (2x), Tess Brunekreef (2x) en Robien Lorent. Door de zege staat FC Weesp nog net onder de top 3 op een knappe plaats 4 van het klassement. De achterstand op de koploper bedraagt wel al negen punten. Komend weekend wacht runner-up SDZ.