Drukte bij ontbijt in de raadzaal
Drukte bij ontbijt in de raadzaal

Leerlingen ontbijten bij burgemeester

Algemeen

WEESP - 24 leerlingen van de Hobbedob hebben maandagochtend een ontbijtje gegeten bij burgemeester Van Bochove op het stadhuis. Het is de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarbij kinderen in Nederland samen ontbijten.

Burgemeester Van Bochove onderstreept hiermee, net als zo'n 225 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen, de burgemeester en de wethouders uitgebreid kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten.

Donatie
Aan het eind van het ontbijt betaalde burgemeester Van Bochove symbolisch voor zijn ontbijtje met een donatie aan Make-A-Wish Nederland, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Deze stichting vervult al 25 jaar de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Een vrijwilliger van Make-A-Wish, de heer Peter Visser, nam de cheque met een bedrag van 250 euro in ontvangst. Burgemeester Van Bochove kijkt met plezier terug op de bijzondere ontbijtontmoeting: "Een mooi initiatief waar Weesp graag gehoor aan geeft."


250 euro voor Make-A-Wish.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant