Afbeelding

Roerig weekje voor politie

Politie

WEESP – Zeker vier boxen onder de flat aan de Heemraadweg zijn in de nacht van zaterdag op zondag opengebroken. Er werden fietsen en gereedschap meegenomen.

Het was sowieso een roerige week voor de politie. Een nacht later, van zondag op maandag, was er op de Rembrandt van Rijnstraat een poging om een scooter te stelen. De dieven forceerden het contactslot en het stuur, maar gingen er uiteindelijk vandoor met een fiets die ernaast stond. De beschadigde scooter bleef achter.

Vanaf de Keurstraat werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een aanhangwagen gestolen. De wagen stond vast aan een lantaarnpaal en werd losgehaald. Bij de aanhangwagen hoorde een grijs dekzeil.

Op het parkeerterrein aan de Keulsevaartstraat werd in diezelfde nacht geprobeerd een grijze Volkswagen Golf te stelen. Het raam van de auto werd ingeslagen en het contactslot geforceerd. De poging mislukte.

In de nacht van maandag op dinsdag ging aan de Vincent van Goghstraat een Puch in vlammen op. De brandweer moest de tweewieler blussen, die kan als verloren worden beschouwd. Er zijn geen sporen van brandstichting gevonden.

Van al deze zaken zoekt de politie getuigen. Die kunnen zich melden op 0900-8844.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant