Afgetekende zege voor FC Weesp

Met een hele reeks aan doelpunten heeft FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van Wasmeer. De Weesper tweedeklasser was met 7-3 te sterk voor het lager geklasseerde Wasmeer. FC Weesp was een stuk beter dan Wasmeer en kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van topscorer Jesse van Huisstede. Met goed voetbal zette FC Weesp meteen door en kon Koen Buddenberg de score verdubbelen. Wasmeer leek wakker geworden na de tweede Weesper goal en probeerde wat terug te doen. Dat lukte ook. Met een strafschop na een vermeende handsbal kon Wasmeer een tegendoelpunt maken. FC Weesp kreeg vlak voor rust ook een strafschop, Wouter Spanjerberg kon deze benutten. Na rust startte Wasmeer een stuk sterker en kon al snel terugkomen tot 3-3. FC Weesp schrok daarvan en moest even herpakken, maar was daarna heer en meester. Door doelpunten van Kick van Aelst, Koen Buddenberg en Jesse van Huissteden werd afstand genomen van Wasmeer.

Nederlaag zaterdag

Veel fouten hebben er voor gezorgd dat het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend heeft verloren van Eemboys: 2-1. De Weespers hadden geen kansen tegen de degradant van afgelopen jaar. Eemboys kwam voor rust op voorsprong en kon na rust de voorsprong verdubbelen. FC Weesp kon daar alleen een treffer van Sasja Fransen tegenover stellen.

Hockeysters MHCW verslagen

Een tegenslag voor de hockeysters van MHCW. De Weespers verloren afgelopen weekend van het lager geklasseerde Reigers: 2-4. MHCW startte sterk en was voor rust heer en meester. Met twee doelpunten kon de ploeg ook een voorsprong op het scorebord zetten. Na rust was alles echter anders. MHCW maakte veel fouten, waardoor de tegenstander fel terug kon komen en de Weespers alsnog kon verslaan.

Weer nederlaag hockeyers

Weer een tegenslag voor de hockeyers van MHCW afgelopen weekend. De Weespers verloren afgelopen weekend met 2-4 van Houten. Voor rust was het spel nog voldoende. Na rust moest MHCW toestaan dat Houten sterker was.

We Have toont veerkracht

Hard werken heeft We Have afgelopen weekend een punt opgeleverd. De Weesper handbalsters keken tegen DSOV lang tegen een achterstand aan, maar kwamen toch terug tot 19-19. We Have was gehavend en moest het doen zonder enkele sterkhouders. Dat zorgde ervoor dat het een zwaar duel leek te worden. DSOV startte sterk en kwam snel op voorsprong. Voor rust kon de tegenstander al een gaatje slaan en stond het 14-10. Na rust kon DSOV het gat zelfs zes punten maken. Daarna kwam We Have op stoom en toonde de ploeg karakter. Puntje voor puntje kwam de ploeg terug. Met deze vechtlust kon We Have alsnog een punt pakken. Daar was het team dan ook tevreden mee.

Argus komt net tekort

Een nederlaag, maar wel het gevoel dat er goed gespeeld was. Argus heeft zaterdag het eerste zaalduel verloren. De Weesper korfballers verloren met 16-13 van SKV Amsterdam. Waar Argus eerder op het veld nog fors verloor van SKV Amsterdam, had het nu meer kansen. Dat was vooral na rust. Voor rust had Argus tegenover de snelle en sterke Amsterdammers veel problemen met het creëren van kansen. Na de eerste helft stond het 8-5. Na rust was Argus een stuk beter en toonde de ploeg veel vechtlust. Argus kon terugkomen, maar kwam toch nog net tekort tegen de Amsterdammers.

Zware nederlaag waterpoloërs

Een zware nederlaag afgelopen weekend voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers konden geen potten breken tegen koploper De Snippen en werden met 14-4 aan de kant gezet. De koploper was wat sterker, maar de Weespers hadden vooral problemen met de scheidsrechters. De Weespers werden veelal bestraft, terwijl de tegenstanders van alles mochten doen. De Weespers moesten zelfs een groot gedeelte van het duel met een ondertal spelen. De Weespers hebben bij de bond geklaagd over de gang van zaken. De nederlaag staat echter wel vast.