Drummer (V) Gezocht
Drummer (V) Gezocht

Drummer (V) Gezocht opnieuw in finale UNICEF Talentbattle

Algemeen

WEESP - De Weesper band Drummer (V) Gezocht doet het opnieuw goed in de UNICEF Talentbattle. De meiden wonnen maandagavond in poppodium Bitterzoet in Amsterdam een ticket voor de finale.

Vorig jaar deed de band ook mee. Ook toen werd de finale bereikt, maar niet gewonnen. Of een overwinning er dit keer wel in zit, zal woensdag 26 november duidelijk worden. Dan is de grote finale in Amsterdam, met onder anderen Willie Wartaal als jurylid.  

Als finalist maakt Drummer (V) Gezocht kans op een prijzenpakket met opnamedagen in een professionele studio, airtime op Spotify, geld voor nieuwe muziekinstrumenten en een masterclass van de Herman Brood Academie. 

Drummer (V) Gezocht bestaat uit Loureen Scholte, Noa Foppen, Bo van Hunnik en Floor Gijzen. De band is ooit begonnen op de rommelmarkt van (toen nog) Koninginnedag in Weesp.

Sindsdien treden de meiden veelvuldig op: tijdens het Sluis-en-bruggenfeest, Weesp Got Talent, het Bandjesfestival van de City of gewoon op straat voor het goede doel. Het repertoire: golden oldies van The Specials, Blondie en eigen nummers.       

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant