MHCW deelt punten

Een knap punt voor de hockeysters van MHCW afgelopen weekend. De Weesper dames speelden sterk tegen het hoger geklasseerde Fletiomare en kon met 3-3 een punt overhouden aan het duel. MHCW speelde met veel vertrouwen en was erg gefocust. Dat leverde de Weespers als snel een voorsprong op. Eerst een goal met de backhand door Bibi Bogaert, later een tweede goal door Loes Hoepman. De tegenstander kon de schade echter nog voor rust repareren door een strafcorner en een strafbal te benutten. Na de rust startte MHCW wederom sterk en kon Bogaert haar ploeg weer op voorsprong zetten. MHCW bleef daarna druk zetten, maar de tegenstander kon toch nog een derde tegentreffer produceren en een punt stelen.

Punt voor hockeyers

Door een late tegentreffer heeft MHCW een punt over gehouden aan het duel met Spandersbosch: 1-1. Met veel kansen over en weer was het vooral de eerste helft spannend. Pas na rust werd er gescoord. Voor MHCW kon Jordan van Heerde met een benutte strafcorner de score openen. De streekgenoot kwam toch nog terug.

We Have komt tekort

Weer een nederlaag voor de handbalsters van We Have. De Weespers konden, met een gehavende ploeg, afgelopen weekend geen potten breken tegen het sterke Baarn: 24-16. We Have startte nog goed en was vooral aanvallend sterk. De achterhoede was echter wat zwakker en Baarn kon de zwakke plek van de Weespers goed blootleggen. Voor rust bleef de schade met 10-9 beperkt. Na rust kostte het We Have te veel kracht om meer doelpunten te maken. Baarn lukte dat beter en kon weglopen.

Argus pakt eerste punt

De korfballers van Argus hebben hun eerste punt te pakken. Afgelopen weekend leken de Weespers op een zege af te stevenen tegen Andijk, maar moesten op het laatste moment toch met een punt genoegen nemen: 8-8. Argus was gehavend, maar had het gevoel punten te kunnen pakken tegen de nummer laatst. De twee ploegen kenden wat opstartproblemen en konden spaarzaam tot scoren komen. Argus kende wat slechtere momenten, maar knokte hard. Met een paar goede aanvallen konden de Weespers op voorsprong komen. Halverwege stond het 3-5 voor Argus. Na de rust bleven de twee ploegen knokken. De tegenstander kon het gat goedmaken en kwam terug tot 7-8. Op het allerlaatste moment werd een goal van de tegenstander onterecht goedgekeurd, waardoor Argus de punten moest delen. Hoewel Argus ook een zege kon pakken, was men tevreden met het punt. Toch moet er de komende weken geknokt worden om meer punten te pakken.