Handballers We Have moeten knokken

WEESP - Hoewel de speelsters vooraf kansen zagen op een goede afloop, hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend verloren van het sterke Houten. De Weespers kwamen met 22-26 net tekort tegen de felle tegenstander.

We Have startte sterk. Voor rust stond de achterhoede van de Weespers sterk en kwam men ook aanvallend goed voor de dag. Problemen waren er wel: de tegenstander speelde erg fel en schuwde wat agressief spel geen moment. We Have probeerde met man en macht om daar aan te ontsnappen. De forse charges van Houten werden echter nauwelijks bestraft. Handballend deden de Weespers het wel naar behoren. Na de eerste helft stond er een krappe voorsprong van 10-9 op het voorsprong voor de Weespers. Na de rust speelde Houten een stuk sterker. We Have zette wel meerdere knappe aanvallen op, maar zag Houten toch terugkomen en de voorsprong pakken. Deze voorsprong bleef op het scorebord staan. Net als voor rust bleven de charges van Houten fors en ook nu bleef dat vaak onbestraft. We Have was na rust vooral aan het klagen aan het adres van de scheidsrechter, waardoor de aandacht voor het handbalspel zelf vaak verdween.

Handballers te sterk
Een zwaarbevochten zege voor de handballers van We Have afgelopen weekend. De Weespers maakten na rust een achterstand goed en wonnen met 26-22 van het lager geklasseerde LHV. Voor rust was het duel erg spannend. We Have kon de aanval van de tegenstander goed verstoren, waardoor LHV problemen had met scoren. We Have speelde daarmee sterk en stond voor de rust op een achterstand van 12-13. Na de rust bleken de Weespers een stuk beter. Naarmate de speelhelft vorderde bleek We Have een maatje te groot voor LHV en werd er alsnog gewonnen door de ploeg.