FC Weesp boekt zege

Voetballend kon het allemaal nog wel wat beter, maar FC Weesp heeft afgelopen weekend wel gewonnen van de nummer laatst DVC Buiksloot. De Weesper tweedeklasser was met 6-3 een maatje te groot voor de Amsterdammers.

FC Weesp kende wat opstartproblemen, maar dat gold ook voor de tegenstander. De Weespers waren echter al snel een stapje beter dan de Amsterdammers en kregen al snel een paar goede kansen. Voor de rust kwam er een voorsprong voor FC Weesp. Eerst kon Marcin Kmiecik de score openen, even later kon de Weesper aanvaller ook de tweede goal maken. Na de rust sloeg FC Weesp meteen weer toe: Buddie Buddenberg maakte de derde Weesper goal. Dat bleek een keerpunt voor de tegenstander. DVC Buiksloot besloot anders te gaan voetballen en kreeg plots meer kansen. Er volgden gedurende de tweede helft meerdere doelpunten, vooral door foutjes van FC Weesp. De voorsprong van FC Weesp bleef echter steeds staan. Voor FC Weesp scoorden na rust Jesse van Huisstede (2x) en Milan Geertsma, waardoor de zege zeker was.

Goede zaken zaterdag

Een zwaarbevochten zege afgelopen weekend voor het zaterdagelftal van FC Weesp. Toch deden de Weespers goede zaken door Zuidoost United met 1-2 te verslaan. Daardoor werden twee punten van de achterstand op de koplopers goedgemaakt. FC Weesp keek halverwege de eerste helft tegen een achterstand aan. Nog voor rust kon Armando Cuvelaj een tegentreffer maken. Na rust was FC Weesp een stuk beter en kon Sasja Fransen de 1-2 maken.

Punt voor voetbalsters

De voetbalsters van FC Weesp hebben een punt overgehouden aan het treffen met DESS: 2-2. De Weespers kwamen voor rust op achterstand te staan, maar gaven na rust een beetje extra gas. Dat zorgde ervoor dat de ploeg met goals van Robien Lorent en Tess Brunekreef op voorsprong kwam te staan. DESS kon toch nog terugkomen.

Weer klap voor hockeysters MHCW

Weer een forse tegenslag voor de hockeysters van MHCW. De Weespers verloren afgelopen weekend wederom, deze keer nota bene van de nummer laatst van het klassement Castricum. MHCW kwam met 3-2 tekort. Dat MHCW het duel verloor mocht een wonder worden genoemd. De Weespers leken goed te starten, bleken een maatje sterker dan de tegenstander en kwamen zelfs op een 0-2 voorsprong. De voorsprong werd toch nog weggegeven. De tegenstander kon terugkomen en de Weespers alsnog met 3-2 verslaan. MHCW maakte veel fouten.

Hockeyers stellen teleur

De hockeyers van MHCW hebben afgelopen weekend verloren. De Weespers konden tegen Terriërs geen potten breken en verloren met 3-1 van de sterkere tegenstander. MHCW kwam voor rust al op een achterstand te staan. De Weespers knokten wel voor een goed resultaat en hadden een paar goede aanvallen en kansen, maar de ploeg kwam toch tekort. Met slechts één treffer kon MHCW niet voor problemen zorgen aan de kant van de tegenstander.

Weer punt waterpoloërs

Voor de zesde keer deze waterpolojaargang hebben de waterpoloërs van Triton de punten gedeeld. Afgelopen weekend werd het 6-6 tegen De Aalscholvers.

De twee teams waren steeds erg aan elkaar gewaagd en konden geen moment van elkaar weglopen. Even leken de Weespers weg te lopen. Een Weesper goal werd echter afgekeurd. Daarna kon De Aalscholvers terugkomen.

Oberon boekt zege

De volleybalsters van Oberon hebben afgelopen weekend met 1-3 gewonnen van SVU. SVU, dat laatste staat, was geen moment opgewassen tegen het spel van de Weespers. Zonder al te veel problemen won Oberon de eerste set met 25-12. Daarna zakte de ploeg wat terug en verloor het team de tweede set met 25-23. Daarna rechtte de ploeg te de rug en werd de zege zeker gesteld. De Weespers wonnen de laatste twee sets.

Volleyballers sterk

De volleyballers van Oberon waren afgelopend weekend met 1-3 te sterk voor Spaarnestad. De Weespers deden goede zaken en konden snel afstand nemen en konden de tegenstander al na 3 sets aan de kant zetten.