Afbeelding

Actie Weespers voor Weespers van start

Algemeen

WEESP - Met de actie Weespers voor Weespers moeten mensen die in december bij de Voedselbank in Weesp aankloppen, extra worden geholpen. 

Initiatiefnemer van Weespers voor Weespers is Yvonne de Veer van café Amstelstroom. Samen met Karin Petersen heeft ze een inzameling opgezet die volgende week van start gaat. Al snel haakten er allerlei mensen aan en inmiddels begint de actie een olievlek te worden die zich over Weesp uitspreidt.

Donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdag 13 december wordt bij de Amstelstroom dameskleding, sieraden en accessoires verkocht voor het goede doel.

Een deel van de verkoopopbrengst wordt gebruikt voor het aanschaffen van cadeaubonnen van Spar Veldt en Slagerij Van Donk. De ondernemers leggen geld bij zodat er een nóg leuker bedrag ontstaat waarmee de Voedselbankcliënten ook eens vers vlees of vers fruit en dergelijke kunnen kopen. 

Hulp
Hulp is nodig. Wat De Veer betreft zijn alle beetjes welkom. Wie iets wil schenken of organiseren, kan een mailtje sturen naar info@cafeamstelstroom.nl. Niets is te gek.

Voedselbank
Wim Koole van de Voedselbank is in zijn nopjes met de actie. "In december proberen we altijd wat extra's voor onze cliënten te doen. Het zou geweldig zijn als heel Weesp daar een steentje aan bijdraagt, zodat ze naast de gangbare producten ook eens wat extra's hebben. Je maakt deze mensen bijvoorbeeld heel blij met filterkoffie, chocolade, koekjes en wasmiddel. Deze 'luxere' producten zitten bijna nooit in het pakket."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant