Het team van 'Kerst met Kroos'.
Het team van 'Kerst met Kroos'.

Eenmalig: 'Kerst met Kroos' gratis voor ouderen

Algemeen

WEESP - De ouderen in Weesp verdienen een fijne kerst. Dat vinden cabaretière Sara Kroos, Haarstudio Elke, Nelis' IJssalon en Jess Optiek. Daarom slaan zij de handen ineen voor een speciale ouderenvoorstelling in De Hogeweyk.

Kroos staat vanaf vrijdag 19 december tot en met tweede kerstdag een week lang met een kerstvoorstelling in Theaterpand Weesp. Deze voorstelling, 'Kerst met Kroos', is alleen in dit theater te zien. 

De kaartverkoop loopt goed. Kroos verheugt zich erg op deze 'thuiswedstrijd'. 

Ouderen
Eigenlijk speelt ze 'Kerst met Kroos' zelfs elf keer, als we de voorstelling op zaterdag 20 december in De Hogeweyk meerekenen. "Maar dat wordt wel een aagepaste voorstelling. We spelen de mooiste liedjes uit het programma en voegen daar nog wat andere kerstliedjes aan toe. 'Kerst met Kroos' is chaotische en hilarische voorstelling en dat wil ik de ouderen niet aandoen. Ik wil ze een aangenaam en warm gevoel geven."

De bezoekers van de ouderenvoorstelling in De Hogeweyk hoeven geen entree te betalen. "Die voorstelling doe ik voor niets", vertelt Kroos. "Maar ja... dat kan ik natuurlijk niet verlangen van de muzikanten en techneuten. Dankzij bijdragen van Haarstudio Elke, Nelis' IJssalon en Jess Optiek kunnen we de ouderen een heerlijke middag bezorgen."

Snel
Kaarten voor de gewone kerstvoorstelling in Theaterpand Weesp kosten € 17,50 per stuk. De cabaretière: "Weespers die nog geen kaartje hebben, raad ik aan zo snel mogelijk bij ons voorverkoopadres De Kleine Prins binnen te stappen. De kaarten die daar liggen, worden namelijk niet via de website verkocht, dus dat is voor Weespers ideaal."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant