Afbeelding

Win kaarten voor het concert van Trio Bier

Cultureel

WEESP - Trio Bier neemt opnieuw de afslag naar Weesp. De Amsterdamse band staat aanstaande vrijdag in de City en de mannen hebben er zin in.

"Vrijdag mogen we weer! Spelen in een van de leukste zalen van Nederland: de City of Wesopa", laten ze op Facebook aan de fans weten.

Trio Bier werd halverwege de jaren negentig opgericht door Jan Eilander en Rini Dobbelaar. Van een straatduo voor de pet dijde het gezelschap langzaam uit naar een zesmansformatie met muzikale helden als Dylan, Deville en Waits maar ook Shaffy, Nescio en Slauerhoff. De band heeft vorig jaar de vijfde cd uitgebracht: 'De Klok Tikt'.

"Een cocktailblender vol rock & roll en polka, Americana en musette, beat en chanson, sopraansax en accordeon gedomineerde muziek en zang met een snik. En bier. En jenever", zo omschrijft de band het repertoire lyrisch. De Weesper band Burnings Strings verzorgt het voorprgramma.

Kaarten zijn te koop via wesopa.nl. Gratis naar dit concert? WeespersNieuws mag twee keer twee vrijkaarten weggeven. Mail voor donderdagavond (11 december) naar redactie@weespernieuws.nl, o.v.v. 'Vrijkaarten Trio Bier'. De winnaars krijgen vrijdagochtend bericht.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant