Een Top 2000-feestet an-P
Een Top 2000-feestet an-P

Orphan-P komt weer met Top 2000-concert

Algemeen

WEESP - De Weesper band Orphan-P strijkt voor het vierde jaar op rij neer bij De Adelaar voor het Top 2000-concert. Op 28 december is het tijd voor muzikale hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar.

"Elk jaar wordt de muziek uitdagender en leggen we de lat hoger", aldus organisator Gerard Van Amstel, die zelf al meer dan 40 jaar beroepsmatig in de muziek actief is.

De 7-mansformatie speelt een gevarieerd programma waarin alle decennia van de popmuziek zijn gedekt. Dit alles geïnspireerd door de 'lijst der lijsten', de Top 2000. 

De setlist voor het concert in Weesp is inmiddels klaar. In het verleden passeerden muziek van onder meer Adele, Queen, Talking Heads, TOTO, Kings of Leon, the Beatles en the Rolling Stones. "Van sommige artiesten kun je nooit genoeg krijgen. Deze komen dan ook jaarlijks weer in een ander jasje terug. We zijn benieuwd of we het concert van vorig jaar kunnen overtreffen."

Het Top 2000-concert vindt plaats op 28 december 2014 in concertgebouw De Adelaar, Papelaan 126a te Weesp. Kaarten à € 7,50 per stuk zijn te verkrijgen via www.orphan-p.nl.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant