Afbeelding

Zaterdag: kerstmarkt in Weesp

Algemeen

WEESP - Zaterdag is in het centrum van Weesp de kerstmarktDe kramen zijn vanaf 12.00 uur te vinden op de Nieuwstad, Slijkstraat en de Nieuwstraat vanaf het Weesperplein tot aan het Waagplein.

De organisatie meldt dat het een grote markt wordt met een bijzonder en uiteenlopend aanbod. 

Tussen het shoppen door kan het publiek op temperatuur komen bij diverse eet- en drinkstalletjes waar warme hapjes en drankjes te krijgen zijn. Borrelen met vrienden kan onder het genot van glühwein. Neem vooral de kinderen mee, want ook voor hen is er veel te beleven: van een rondje in de draaimolen en een kinderboerderij tot knutselen en een ritje met paard en wagen.

Dansstudio Van Harten komt met een grote groep dansers naar de binnenstad om er een swingend feestje van te maken. Om 13.00 uur is er een Kidz-festival en om 16.30 uur een peuterfestival. 

Ook zijn er modeshows te zien die het publiek inspiratie laten opdoen voor feestelijke outfits. Fallati Fashion, Karin Wesselman, Thuiz Wonen & Lifestyle, Ongers Herenmode en Cha Cha Casuals presenteren de mooiste feestmode. Het podium staat ter hoogte van Oma's Kastje aan de Nieuwstraat. Op de Nieuwstad verzorgen Touch of Patty en de Weesper Hairgallery demonstraties speedstylen. Zo moet het iedereen lukken om met kerst tiptop voor de dag te komen.

Op verschillende locaties klinkt er livemuziek door de straten. De Neuteblazers is een dweilorkest dat als geen ander weet hoe je de stemming erin moet krijgen. De festiviteiten van de winkeliers duren tot 20.00 uur. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant