Afbeelding

Burgemeester: 'We moeten er voor elkaar zijn'

Politiek

WEESP - We moeten er voor elkaar zijn in Weesp. Dat is de boodschap van burgemeester Bas Jan van Bochove voor het nieuwe jaar. Hij zei dat dinsdagavond in zijn speech tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Weesp.

De receptie in het stadhuis werd druk bezocht.

Er voor elkaar zijn: dat is nodig omdat veel taken vanuit het Rijk bij de gemeenten zijn neergelegd. "Door deze verandering zal er een groter beroep gedaan worden op u en mij als creërende, zorgende en betrokken burger. En niet alleen een beroep op u, maar zeker ook op uw netwerken."

En dat kan in Weesp, zo zegt hij. "Weesp kenmerkt zich door een groot aantal vrijwilligers, een grote sociale cohesie en een bloeiend verenigingsleven. Er worden heel veel initiatieven genomen om, met elkaar, de kwaliteit van de stad te verbeteren."

Uiteindelijk gaat het ons allemaal aan, zo zegt de burgemeester. Ook al zien we dat misschien op dit moment nog niet zo.

Wie hier meer over wil weten, kan aan het einde van deze maand binnenlopen op een grote informatiemarkt die in de City of Wesopa wordt georganiseerd door de gemeente.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant