Wethouder Eijking houdt een korte toespraak.
Wethouder Eijking houdt een korte toespraak.

Feestelijke start inloopochtenden Bibliotheek

Algemeen

WEESP - Met een feestelijke opening zijn donderdagochtend de nieuwe inloopochtenden van De Bibliotheek van start gegaan. Het startsein werd gegeven door wethouder Peter Eijking. 

In het Leescafé van de bieb kunnen senioren elkaar voortaan elke eerste en derde donderdag van de maand ontmoeten. Zij kunnen hier bijpraten, de krant lezen en van Seniorweb Weesp ondersteuning krijgen bij problemen met computers, tablets en smartphones. 

Themabijeenkomsten
De derde donderdag van de maand staat steeds in het teken van een thema. Tot aan de zomer zijn dat: De geschiedenis van Weesp, het boek 'Mijn vader was een NSB'er', het Gemeentemuseum, Jane Austen en de City of Wesopa. 

Ambassadeurs
Loes Dorenbos - Nollet, Nel Mateman, Bert Burgman en Fons Plukker hebben zich aangemeld als ambassadeur van de inloopochtenden. Samen met de bezoekers gaan zij ideeën voor de themabijenkomsten uitwerken. 



De drukbezochte startbijeenkomst werd muzikaal omlijst met een optreden van The City Singers. Het koor zong onder meer 'A Perfect Day' en 'The Rose'.  

De eerstvolgende inloopochtend is donderdag 5 februari van 10.00 tot 12.00 uur. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant