Afbeelding

Vergroening van Noord zet door

Algemeen

WEESP - Bedrijventerrein Noord wordt mooier en beter. Niet alleen met asfalt, maar ook met groen. Glenn Janssen, bedrijvencontactfunctionaris gemeente Weesp, geeft een tussenstand.

"Eerder berichtte de gemeente dat er een start is gemaakt met de vergroening van bedrijventerrein Noord. Er zijn vorig jaar twintig bomen geplant op de Bloemendalerweg, in samenwerking met de ondernemers aldaar. Dit alles om het industrieterrein een nog betere uitstraling te geven. Doordat er niet het hele jaar door zomaar geplant mag worden heeft het project even stilgelegen", aldus Janssen. 

Bedrijven op de Flevolaan en de Pampuslaan hebben hun medewerking toegezegd om een stukje grond/tuin af te staan voor het planten van een boom."Na de Flevolaan en de Pampuslaan doen we nog een ronde langs bedrijven aan Zuiderzeelaan, IJsselmeerlaan, de Hogeweyselaan en het noordelijk deel van de Pampuslaan om te vragen of men mee wil werken aan dit vergroeningsproject. Met een beetje goede wil van iedereen ziet bedrijventerrein Noord er volgend jaar zomer een stuk groener uit."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant