FC Weesp komt tekort

De voetbalsters van FC Weesp hebben geen punten overgehouden aan het duel met SDZ. De Weespers leken lang af te stevenen op een gelijkspel, maar stapten toch met een 1-0 nederlaag van het veld. FC Weesp startte zwak, maar kon gedurende de eerste helft opkrabbelen. Toen was de ploeg ook erg gewaagd aan de Amsterdamse tegenstander. Na de rust kreeg FC Weesp een doelpunt te verwerken. Daarmee verloor de ploeg.

We Have verslaat koploper

Met een marge van zes doelpunten hebben de Weesper handballers van We Have afgelopen weekend een afgetekende zege geboekt tegen koploper Leidsche Rijn: 26-20. De Weespers begonnen sterk aan het duel en konden het aanvalsplan dat van tevoren was bedacht goed uitvoeren. Dat leverde al snel een voorsprong op. Na rust konden de Weespers de voorsprong goed vasthouden. Leidsche Rijn probeerde nog wel, maar kwam tekort.

Knappe zege waterpoloërs

Een knappe zege van de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend tegen concurrent Noordkop: 14-19. De Weespers waren al snel de betere en stonden het hele duel op voorsprong. Noordkop zette de Weespers wel onder druk, maar door veel te bewegen konden de Weespers de ruimtes goed benutten en kansen creëren. Dat leverde dan ook meerdere doelpunten op.