Archieffoto.

Handbalsters We Have komen tekort

Vooral doordat de tegenstander een maatje te groot was hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend verloren van SV Zeeburg. De Weespers kwamen met 21-12 tekort voor een goed resultaat. We Have was gehavend en kende genoeg problemen met de jonge snelle tegenstander. SV Zeeburg was op de meeste fronten sterker dan We Have. De ruststand van 11-4 sprak boekdelen. Na rust lukte het de Weespers om meer te scoren, maar een echte ommekeer bleef achterwege. Geknokt werd er wel door de Weespers, maar SV Zeeburg bleek een maatje te groot.

Sterk Argus doet goed mee

Een nederlaag, maar toch een tevreden gevoel voor de korfballers van Argus afgelopen weekend. De Weespers speelden tegen V&V/KCN, dat eerder een paar maten te groot was. Nu bleef de schade door goed spel met 16-13 beperkt. Argus toonde veel vechtlust en begon sterk. De Weespers kwamen ook op voorsprong, maar zagen V&V/KCN vervolgens hard toe slaan. Heel even leek het erop dat de Amsterdammers de Weespers werden zouden afstraffen. Na de eerste helft stond het 12-7. Na rust bleek Argus, met een ondertal, een stuk sterker dan daarvoor. De schade werd voor een deel goed gemaakt. Dat leverde een trots team op.

Nederlaag waterpoloërs Triton

Weer een nederlaag voor de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend. Een week na de nederlaag tegen nummer laatst De Waterwolf werd er nu weer verloren. Het beter presterende GoSwim was met 10-8 net een stukje beter dan de Weespers. De Weespers zakten door de nederlaag af naar de negende plaats van het klassement. De komende weken staat de waterpoloërs een zwaar programma te wachten. Komend weekend treffen de Weespers De Fuut, de nummer twee van het klassement. De weken daarna wachten aartsrivaal De Otters Het Gooi en koploper De Snippen.

Feest voor jeugd MHCW

Een feestje afgelopen weekend voor de hockeyers van de A-jeugd van MHCW. Het jonge Weesper team werd zaalhockeykampioen. MHCW won afgelopen weekend van hun laatste concurrenten. Huizen, de nummer twee van het klassement, werd met 3-0 aan de kant gezet. Eerder waren de Weespers te sterk voor Almere (2-1). MHCW staat nu op een onoverbrugbare voorsprong van acht punten op de nummer twee.