Afbeelding

Sportstudio Active4Life aan de Achtergracht

B2b

WEESP - Active4Life heeft zondag een eigen sportstudio geopend aan de Achtergracht 88. Sonja Jacobs en Sander Geertsma zijn trots.

Hierdoor heeft hun doelgroep echt geen excuus meer om het sporten uit te stellen. Van regen en pottenkijkers heb je hier immers geen last.

"Ik sport graag buiten", vertelt Geertsma. "Maar dat geld niet voor iedereen. In onze studio is het warm en droog en de ramen zijn geblindeerd. Hiermee komen we tegemoet aan de wensen van bestaande en potentiële klanten."

Active4Life bestaat sinds 2005. Tot vorige week vonden de trainingen plaats bij mensen thuis, op het werk, in een sportschool of in een bos of park. Die mogelijkheden blijven, maar met de nieuwe studio heeft de klant er een optie bij. De ruimte is ingericht met cardioapparaten en materialen voor krachttraining. Ook in de studio zijn de lessen betaalbaar, zeker als je zelf een klein groepje regelt. "Als je met z'n drieën komt, geldt ons uurtarief van 45 euro nog steeds. Dat is maar 15 euro voor een privéles."

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant