Voetbalsters FC Weesp kloppen RCZ

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend gewonnen van RCZ. De Weespers hadden, op een zeer slecht veld, geen grote problemen met de tegenstander en wonnen met 0-2. Voor rust was FC Weesp een maatje te groot voor RCZ. Het eerste half uur kon de tegenstander amper druk zetten. FC Weesp deed dat wel en kwam door een doelpunt van Tess Brunekreef op voorsprong. Na rust bleef FC Weesp beter, maar de kansen werden amper benut. Toch werd het nog 0-2 door een doelpunt van Robien Lorent.

Knokkend Argus pakt punt

Hard werken werd afgelopen weekend beloond voor de korfballers van Argus. De Weespers pakten een punt tegen SEV: 9-9. Argus startte goed en kreeg al snel enkele kansen, maar zag SEV toch op voorsprong komen. De Weespers kwam echter al snel terug. De twee ploegen hadden de grootste problemen met het maken van doelpunten. Na de eerste helft stond het 3-4. Na rust kon SEV weglopen en leek het duel verloren voor Argus. De slotfase leverde toch nog enkele goede treffers op.

Waterpoloërs Triton verslaan nummer twee

Goed en fel spel heeft de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend een zege opgeleverd. De Weespers wonnen met 6-5 van De Fuut, de nummer twee van het klassement. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd en maakten aanspraak op de zege. De Fuut stond het grootste gedeelte van het duel op voorsprong, maar Triton kon steeds terugkomen. Door veel te bewegen en te blijven zwemmen kon spits Jeroen van Vliet met regelmaat voor de goal verschijnen. De Weesper waterpoloërs maakte dan ook alle doelpunten. Door de goals trokken de Weespers aan het langste eind en werd de nummer twee knap verslagen.