Afbeelding

Woensdag: eerste Buurtpanel van start

Algemeen

WEESP - In gebouw Papelaan 99 gaat woensdag het Buurtpanel Noord-West en Hogeweij van start. Buurtpanel is de opvolger van de opgeheven wijkoverleggen.

Buurtpanel is voor elke Weesper. Weesp is onderverdeeld in drie buurtpanelwijken: Noord-West en Hogeweij, Zuid en Aetsveld en Centrum en de buitengebieden.

Eerste deel
De avond is onderverdeeld in twee delen. Eerst stellen organisaties zich voor en vertellen wat er van hen wel en niet verwacht mag worden. Aansluitend zal, onder leiding van een technisch voorzitter, een overzicht worden gemaakt van alle onderwerpen, ideeën en voorstellen die de aanwezigen aandragen.

Tweede deel
Na een korte pauze gaan de aanwezigen in het tweede deel van de avond meteen met dit overzicht aan de slag. Er zal gekeken worden naar de haalbaarheid van de ideeën en er zullen werkgroepjes worden samengesteld met bewoners én professionals om een probleem of idee direct uit te werken. De werkgroepjes gaan dan voor een beperkte tijd met het idee of probleem aan de slag en zullen in een volgende bijeenkomst de resultaten en voortgang terugkoppelen aan het buurtpanel. 

Andere data
Het Buurtpanel voor elke wijk moet twee keer per jaar bij elkaar komen. De bijeenkomst van woensdag begint om 19.30. Voor andere Buurtpaneldata, kijk hier

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant