Afbeelding

Dance@theVecht nu ook voor 16+

Algemeen

WEESP - Dance@theVecht krijgt een vervolg. In het weekend van vrijdag 13 en zaterdag 14 maart verandert de paardenbak van Manege Bleijenberg in een discotheek met alles erop en eraan.

Voor de release-editie in 2014 gold een minimumleeftijd van 18 jaar. Dat is nu verlaagd naar 16+, zodat ook deze leeftijdscategorie het feest kan meemaken.

Leeftijdgrens
"We hadden vorig jaar eigenlijk ook al 16+ willen aanhouden, maar toen was net de leeftijdsgrens voor alcohol verhoogd naar 18 jaar", vertelt Remco Bonsen van RGB Events. "En omdat dat dat voor alle partijen even wennen was, werd ons geadviseerd voor die eerste editie alleen 18-plussers toe te laten."

Voorverkoop
De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn online te koop via thevecht.nl. Ook zijn er verkooppunten in Weesp: Bijvoet, Cha Cha, Primera en Spar Veldt. Kaarten voor vrijdag kosten 10 euro en voor de zaterdag € 15,00. De overgebleven kaarten worden op de avonden zelf aan de deur verkocht en zijn dan € 2,50 duurder. Beide avonden gaan de deuren om 20.00 uur open.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant