Afbeelding

FC Weesp doet goede zaken

Sport

WEESP - Met een knappe zege op het hoger geklasseerde Quick 1890 AFC heeft FC Weesp afgelopen goede zaken gedaan. De Weespers wonnen met 2-4 en maakten daarmee het gat met de concurrent goed.

FC Weesp speelde net wat feller en scherper dan de tegenstander. Vooral na rust (0-1) kon FC Weesp met meerdere doelpunten afstand nemen van de Amersfoorters. 

De achterstand op de top 3 bedraagt voor FC Weesp na afgelopen weekend nog maar 4 punten. FC Weesp treft komend weekend het sterke FC Abcoude dat maar twee plaatsen lager staat.

Geen problemen zaterdag
Zonder al te veel problemen heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van Buitenboys. De Weespers waren met 5-0 te sterk voor de Almeerders. FC Weesp kwam al vlak na de aftrap op voorsprong door een doelpunt van Karel Voigt. Al snel daarna zorgde topscorer Sasja Fransen voor de 2-0. Daarmee was het duel meteen gespeeld. FC Weesp kon 'freewheelen' naar een afgetekende zege op Buitenboys. De andere doelpunten kwamen van Kobus den Uijl, nog een keer Voigt en Armando Cuvelaj.

Voetbalsters pakken punt
Een knap punt voor de voetbalsters van FC Weesp afgelopen weekend. De Weesper dames pakten een punt tegen eeuwige rivaal Buitenveldert: 1-1. FC Weesp was erop gebrand om de eerdere 5-1 nederlaag tegen de Amsterdammers goed te maken. Dat was al snel te merken. De Weespers speelden fel, maar kwamen wel op achterstand te staan. Dat werd echter snel weer goedgemaakt. Een prachtgoal van Naomi Hoffmeister zorgde ervoor dat FC Weesp een punt kon pakken.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant