Afbeelding

Hockeysters MHCW komen tekort

Sport

WEESP - De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend geen punten overgehouden aan het treffen met Xenios. De concurrent van de Weespers was met 2-3 te sterk

MHCW staat na afgelopen weekend op een op twee na laatste plaats. Xenios passeerde de Weespers afgelopen weekend. De voorsprong op de nummer laatst bedraagt nog meer 4 punten. 

Werken hockeyers beloond
Hard werken werd afgelopen weekend beloond voor de hockeyers van MHCW. De Weespers speelde erg sterk en wonnen van het hoger geklasseerde Alphen met 3-2.

Vooral voor rust stonden de Weespers erg goed te hockeyen. Er werd geen enkele kans weggegeven. MHCW scoorde zelf wel en kon voor rust op een 2-0 voorsprong komen. Na de rust leek MHCW de punten alsnog te verspelen. Na een gele kaart en twee strafcorners stond het plots 2-2 en moest MHCW weer vol aan de bak om weer op voorsprong te kunnen komen. Dat lukte: op het laatste moment werd toch nog de 3-2 gemaakt.

Met de zege tegen het hoger geklasseerde Alphen deed MHCW goede zaken. De Weespers nemen met de zege op zak verder afstand van de gevarenzone. MHCW staat nu negende. De achterstand op de top 5 bedraagt echter slechts 3 punten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant