Goede generale voor FC Weesp

Zonder grote problemen heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van het lager geklasseerde Wasmeer. De Weespers waren met 5-1 te sterk. FC Weesp bleek al snel een maatje te groot voor Wasmeer. Zonder zelf groots te spelen, kwam FC Weesp op voorsprong door een doelpunt van Sasja Fransen. Kort voor rust verdubbelde Jordy Neeft de voorsprong. Na rust leek Wasmeer even terug te komen, maar de tegenstander van de Weespers kwam tekort om echt toe te slaan. Door doelpunten van Joshua Hobbelink, Kobus den Uyl en Jordy Neeft boekte FC Weesp alsnog een afgetekende zege.

De zege van FC Weesp was een goede generale voor het duel van komend weekend, tegen OSM'75.

Voetbalsters komen net tekort

De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend op het laatste moment verloren van Monnickendam. De Weespers kwamen met 1-0 net tekort. FC Weesp toonde veel vechtlust en speelde erg fel. De Weespers kregen kansen, maar de scherpte om ook echt doelpunten te maken ontbrak. Daar kwam nog eens bovenop dat FC Weesp een strafschop onthouden werd. Na rust bleef FC Weesp knokken, maar Monnickendam had het meeste geluk.

Sterk We Have komt tekort

We Have heeft aan het voorlaatste zaalduel van het jaar afgelopen weekend geen punten overgehouden. De Weesper handbalsters kwamen tekort tegen het veel hoger geklasseerde Westsite en verloren met 18-22. De Amsterdammers presteren dan wel veel beter dan de Weespers, het duel van afgelopen weekend was net als het heenduel erg spannend. Vooral de achterhoede van de Weespers stond erg goed en aanvallend startte We Have eveneens sterk. De tegenstander had daar heel even problemen mee, maar kon door een aantal benutte penalty's toch goed meekomen. Na de eerste helft stond het 11-7. Na de rust bleef We Have sterk spelen en kon de ploeg terugkomen tot een punt. Daarna kwamen de Amsterdammers echter op stoom en werd er een groot gat geslagen, waardoor We Have verloor. De Weespers konden nog wel een beetje terugkomen, maar kwamen tekort.

Waterpoloërs verslaan concurrent

De waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend met gemak gewonnen van concurrent De Vaart. De Weespers speelden een stuk sterker en wonnen met 3-8.

De Weespers stonden na het eerste kwart al op een voorsprong en zagen dat het de tegenstander aan kracht ontbrak om terug te kunnen komen. De voorsprong werd steeds groter. De Vaart leek alleen het derde kwart wat terug te kunnen doen, maar van een echte ommekeer was geen sprake. Triton kon de zege zonder al te veel problemen zeker stellen. De doelpunten kwamen van Jeroen van Vliet (4x), Ewout van Heiningen, Walter Pouw, Rob Mooijman en Maurice Keijzer.