Afbeelding

Radio Weesp zendt zondag Weesper dictee nog eens uit

Algemeen

WEESP - Radio Weesp zendt zondag het Weesper dictee, dat zondag werd gehouden in De Bibliotheek, uit zodat iedereen thuis mee kan doen. 

Denkt u over de editie van zondag in De Bibliotheek: goh, wat jammer, ik had ook graag meegedaan? Luister dan zondag 22 maart naar Radio Weesp of bekijk die dag WeesperNieuws.nl. Daar wordt het Weesper Dictee nogmaals gepresenteerd. Niet om prijzen mee te winnen, maar als vingeroefening voor volgend jaar en gewoon omdat het zo leuk is.

Radio Weesp
Op Radio Weesp is het dictee om 10.00 uur en om 20.00 uur te horen via 106.5 FM. Is de radio aangesloten op de kabel, stem dan af op 103.3 FM. Ook kunt u het geluid van WeesperNieuwsTV (kabelkrant) aanzetten op UPC-kanaal 31.

Online
Het dictee kan zondag vanaf 10.00 uur ook online worden beluisterd via WeesperNieuws.nl. Daar vindt u ook ook vanaf dat tijdstip de link naar de tekst in de correcte spelling.

Uw reactie aan redactie@weespernieuws.nl stellen we op prijs.

Dictee
Het Weesper Dictee luidde zondag de samenwerking van De Weesper Boekhandel en De Bibliotheek in. Vijftien taalliefhebbers bogen zich zondag over de tekst vol kwinkslagen van Anke ten Doeschate.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Werken aan programma-akkoord Inwoners willen beter leefklimaat, met schonere lucht en dito water Algemeen gisteren
Logo
Afbeelding
Rainproof is er ook voor Weesp Zoveel mogelijk tuinen vergroenen zodat Weesp straks al die regen aankan Natuur en Milieu 4 jul, 15:32
Logo
Afbeelding
Opvanghuis Van Houten Industriepark Kijk binnen in het opvanghuis dat deze week in gebruik wordt genomen Foto’s 4 jul, 13:18
Afbeelding
Sponsoractie Vecht tegen ALS Algemeen 4 jul, 12:45
Afbeelding
Vechtloop haalt 3.414 euro op voor Stichting Semmy Sport 4 jul, 11:00
Afbeelding
FC Weesp haalt 5.000 euro op voor verbouwing Algemeen 4 jul, 08:58
Afbeelding
Meepraten over nieuwe speelplekken Algemeen 3 jul, 09:24
Afbeelding
Dertien bomen gekapt op Gooilandseweg Algemeen 2 jul, 14:14
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief