Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

Hockeyers MHCW verslaan Woerden

Met een goede zege en gedegen hockey hebben de hockeyers van MHCW afgelopen week afstand genomen van concurrent Woerden. De Weespers versloegen Woerden met 2-1. De Weespers namen met de zege verder afstand van de gevarenzone. MHCW staat na afgelopen weekend zevende en kan daarmee weer een beetje hopen op de bovenste helft van het klassement. De achterstand op de top-5 bedraagt 3 punten.

Nederlaag hockeysters

Een vervelende nederlaag voor de hockeysters van MHCW afgelopen weekend. De Weespers verloren met 0-1 van Woerden, nota bene de nummer laatst van het klassement.MHCW staat door de nederlaag nog maar twee punten los van de nummer laatst en moet de komende weken dus vol aan de bak.

Nederlaag We Have na laatste duel

Vooral door het om zeep helpen van vele kansen hebben de handbalsters van We Have afgelopen weekend het laatste duel van het zaalhandbaljaar verloren. De Weespers kwamen met 24-15 tekort tegen Wasmeer. We Have moest wakker worden en keek al snel tegen een achterstand aan. Voor rust rechtte de ploeg nog de rug en kwam men goed terug. Na rust waren de kansen echter verkeken toen We Have vergat te scoren. Wasmeer kon zonder problemen weglopen.

Weer zege waterpoloërs

Het was lang spannend, maar de waterpoloërs van Triton hebben afgelopen weekend weer knap gewonnen. De Weespers waren met 7-6 te sterk voor Aquarijn. De twee teams waren lang aan elkaar gewaagd. Elke keer als de Weespers konden scoren, deed de tegenstander dat ook. De Weespers konden geen moment echt weglopen. Vooral het laatste kwart was erg spannend. De voorsprong van een puntje was voldoende voor de zege. De doelpunten kwamen van Richard Overmars, Jeroen van der Vliet, Christiaan Visser (allen twee keer) en Marcel Koenders.

Pronker pakt goud na sterk NK Skiën

Skister Marit Pronker heeft afgelopen weekend goud gepakt op het NK. De Weespse was op borstelbaan van De Wolfskamer de beste deelnemer. De Weespse stond na de eerste run al bovenaan en kon haar voorsprong na de tweede manche goed vasthouden. Toch had Pronker twee geduchte concurrenten en was het erg spannend. De Weespse pakte met twee goede runs we het goud en reageerde erg trots.