Afbeelding

Spinningmarathon voor goede doel bij One Fitness

Algemeen

WEESP - Welke spinner of fietser neemt de uitdaging aan en doet op zaterdag 11 april mee aan de vier uur durende spinningmarathon bij One Fitness? De actie wil Menno van Dijk in het zadel helpen voor het goede doel Alpe d'Huzes.

Tijdens de tiende editie van Alpe d'Huzes op 4 juni gaat Menno van Dijk drie maal de Alpe d'Huez op: twee maal op de fiets en een maal hardlopend. Zijn Weesper vrienden Ingmar Ruitenbeek en Robin Clement geven hem graag een duwtje in de rug om het streefbedrag van 2500 euro te halen en organiseren samen met One Fitness deze spinningmarathon. Op de dag zelf staan de vrienden met hun vrouwen klaar als vrijwilliger bij de organisatie van dit bekende goede doel en haar strijd tegen kanker.

De uitdaging
Onder begeleiding van instructeurs van One Fitness is vier uur lang spinning in de grote zaal. Er staan vijfentwintig fietsen klaar. Inschrijving kost 15 euro per uur, daarvoor sponsor je niet alleen, maar ontvang je ook een T-shirt en krijg je fruit en drinken. Twee dj's zorgen voor opzwepende muziek tijdens de sportieve prestatie. "Je hoeft beslist geen ervaren spinner of fietser te zijn om mee te doen", benadrukt Ingmar Ruitenbeek. "Je kunt gewoon meedoen en zien hoe lang je het volhoudt. Het wordt een sportieve en hele gezellige middag."
De spinningmarathon voor Alpe d'Huzes is zaterdag 11 april van 12.00 - 16.00 uur. Inschrijven kan bij de receptiebalie van One Fitness aan de Hogeweyselaan 277.

Is dit evenement iets te sportief voor je en wil je toch steunen? Bij de Spar in Aetsveld en bij HD Haarmode staan donatiebussen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant