Afbeelding

1200 euro weg na slinkse oplichting

Politie

WEESP – Met een slinkse truc is een man vorige week dinsdag bestolen van zijn pinpas aan de Keulsevaartstraat. Er werd 1200 euro gepind met de pas.

De man werd rond 12.15 op straat aangesproken door een man en een vrouw. De vrouw leidde de man af door in gebrekkig Duits de weg te vragen. De andere dief wist de man ondertussen te rollen van zijn portemonnee. Op de een of andere manier kreeg de man wel zijn portemonnee terug, maar kwam er later achter dat zijn pinpas er uit was gehaald. 

1200 euro
Toen hij de pas blokkeerde bleek er al 1200 euro mee te zijn gepind. De dieven moeten zijn pincode hebben afgekeken toen de man pinde bij de Gall en Gall aan de Amstellandlaan.

Signalement
Er is een signalement van de daders. De man was 1.70 meter lang, rond de 35 jaar, met een tenger postuur en kort haar. Hij droeg donkere kleding. De vrouw was lang: ngeveer 1.80, rond de 26/27 jaar met een kort kapsel en opvallend grote ogen. De twee leken Oost-Europees. Getuigen van het voorval worden verzocht contact op te nemen met de politie. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant