Afbeelding

Welke grote winkels komen erbij in Weesp?

B2b

WEESP - De eigenaar van het nieuwe winkelcentrum aan de Achtergracht praat de komende weken met geïnteresseerde filiaalbedrijven over een vestiging in Weesp. De komst van een tweede supermarkt is niet uitgesloten.

Naast de huidige Albert Heijn wordt een nieuwe supermarkt gebouwd. Albert Heijn en Gall & Gall verhuizen daar komende zomer naartoe.

Grote winkels
Vervolgens komen er op de plek van de huidige supermarkt twee nieuwe winkels met een vloeroppervlakte die in de Weesper binnenstad niet voorhanden zijn.

Dat opent mogelijkheden voor geïnteresseerde filiaalbedrijven om in Weesp een vestiging te openen. Deze winkels zijn in mei 2016 klaar.

Action
Met Action is al eens een gesprek geweest, maar dat leverde niets op omdat toen nog niet duidelijk was wanneer de winkels klaar zijn.

Nu dat wel zo is, heeft ook Action een uitnodiging gekregen om te praten. "Ze weten wie ze moeten bellen", zegt Jack van Rens, die namens eigenaar De Grutterij het project leidt.

Tweede supermarkt
Van Rens houdt ook de mogelijkheid open dat er in één van de nieuwe winkels tweede supermarkt komt. "Daar is in Weesp zeker markt voor."



Impressies van de nieuwe winkelgalerij aan de Achtergracht in Weesp.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant