Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

We Have pakt eerste plaats op veld

Na een tegenvallend zaaljaar waarna de ploeg zelfs degradeerde, hebben de handbalsters van We Have een goede start van de tweede helft van het veldjaar achter de rug. Afgelopen weekend wonnen de Weespers van koploper Havas: 18-11. Daardoor staat We Have vooralsnog eerste. We Have speelde sterk. Vooral de start was erg goed. De Weesper handbalsters kwamen al snel op voorsprong door goed samenspel en meerdere kansen. Ook de achterhoede stond erg goed. Na de eerste helft stond We Have al op een comfortabele 12-4 voorsprong. Na rust kon Havas heel even terugkomen toen We Have terugzakte. Daarna kon We Have weer de rug rechten en met meerdere doelpunten alsnog een afgetekende zege boeken.

MHCW pakt punt

De hockeyers van MHCW hebben afgelopen weekend een punt overgehouden aan het treffen met het hoger geklasseerde Alliance. De Weespers kwamen tot 3-3. MHCW staat na afgelopen weekend op een wat teleurstellende zevende plaats. Komend weekend speelt MHCW tegen koploper Bennebroek.

Waterpoloërs langs DWT

Een gehavend Triton heeft afgelopen weekend gewonnen van DWT: 8-4. De Weespers konden toch een goed team op de been brengen doordat veel spelers van het tweede team meededen. Dat had succes. Met veel druk op de tegenstander waren de Weespers het hele duel beter dan DWT. Aanvallend werd er goed opgebouwd en werden de kansen goed benut.