Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Sport

Weer zege handbalsters

Met een afgetekende zege op ASV houden de handbalsters van We Have vooralsnog stand aan kop van het klassement. De Weespers wonnen afgelopen weekend met 20-11. We Have pakte een week geleden de eerste plaats en staat daar nu nog steeds. De ploeg heeft evenveel punten als de nummer twee Havas, maar heeft nog een duel tegoed.

MHCW komt tekort

De hockeysters van MHCW moeten nog knokken voor klassebehoud. De Weespers verloren afgelopen weekend wederom: VVV was met 5-0 te sterk. MHCW staat nog twee punten los van de twee nummers laatst, maar met nog 5 duels te gaan kan er nog alles gebeuren de komende weken.

Argus kan geen potten breken

Argus heeft afgelopen weekend geen punten over kunnen houden aan het duel tegen DKV. De Weespers verloren met 8-19 van de hoger geklasseerde tegenstander. Argus moest het doen zonder een paar vaste waarden en kreeg al snel problemen met de sterke tegenstander. DKV begon erg sterk en kon meteen op een voorsprong komen. Voor rust kon Argus nog knap terugkomen tot een 6-8 ruststand. Na de rust schroefde DKV het tempo verder op en werd Argus op veel fronten afgetroefd. De Weespers bleven tot het laatst knokken, maar moesten genoegen nemen met de nederlaag.

Duel Triton afgelast

Een vroegtijdig einde van de competitie voor Triton afgelopen weekend. Het laatste duel van de Weesper waterpoloërs, zaterdag tegen Noordkop, werd afgelast. Het duel moest worden geschrapt vanwege herstelwerkzaamheden aan het zwembad van de tegenstander. Of het duel later alsnog moet worden gespeeld, wordt de komende dagen bepaald. Het heeft er alle schijn van dat dat niet gebeurt: er stond voor zowel Triton als Noordkop niets meer op het spel.