'Samen zijn we wat, dat is altijd zo geweest'
'Samen zijn we wat, dat is altijd zo geweest'

Frans en Mien Ottenhoff doen al 60 jaar alles samen

Algemeen

WEESP - Samen zijn we wat, dat is altijd zo geweest: dat is het motto van Frans en Mien Ottenhoff-Nelis. Afgelopen maandag vierde het bruidspaar hun 60-jarig huwelijk samen met hun kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.

Met een sloep werden Mien en Frans Ottenhoff maandag door hun vijf kleinkinderen opgehaald voor een feestelijke dag op Fort Uitermeer. Het weer kon niet mooier en het bruidspaar kijkt dan ook terug op een schitterende dag: "Het is toch fantastisch dat we dit samen mogen meemaken." Mien vierde die dag ook nog eens haar 84ste verjaardag.

Groentezaak
Dertig jaar runde het stel een groente- en fruitzaak aan het Buitenveer, in het pand waar nu hobbywinkel '1968, de winkel' zit. In 1985 stopten ze met hun bedrijf en richtten ze zich nog tien jaar op de verkoop van kerstpakketten en de inrichting van groente- en fruitshows. Frans Ottenhoff was daarnaast dertig jaar bestuurslid van zowel de Weesper VVV en de WDO en hij gaf les op de Groente- en Fruitopleiding.

Bezoek burgemeester
Donderdagmiddag kwam burgemeester Bas Jan van Bochove op de koffie. Samen haalden ze herinneringen op aan de opening van de destijds verbouwde Tweede Kamer die Frans en Mien mochten versieren met groente en fruit. Lees meer in het WeesperNieuws van 29 april.


Echtpaar Ottenhoff laat burgemeester Van Bochove foto's zien van de groente-en fruitshows.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant