Afbeelding

F*ck die Onzekerheid live in de City of Wesopa

Algemeen

WEESP - Vreneli Stadelmaier gaat met F*ck die Onzekerheid het theater in. De Weespse heeft haar gelijknamige boek samen met een theatermaakster bewerkt tot een livevoorstelling, waarin ze haar presentatie combineert met muziek, film en interactie. Maandag 18 mei staat ze in de City of Wesopa.

Stadelmaier is directeur/oprichter van SheConsult. Dit bureau coacht en traint hoogopgeleide vrouwen met loopbaanvragen. De Ladies Night is echter voor alle vrouwen (én mannen) die met onzekerheid te maken hebben of anderen daarmee willen helpen. Ook ouders met onzekere kinderen en werkgevers met vrouwen in dienst zijn van harte welkom.

Belemmerende gedachten
De voorstelling begint met een presentatie 'Dress to impress' door Renée van den Berg Tap van Ambition & Fashion over personal branding, styling en presentatie. Daarna neemt Vreneli Stadelmaier het publiek mee door haar boek. In haar show gaat ze uit van krachtige vrouwen die onnodig onzeker zijn door de belemmerende gedachten die vrouwen nog wel eens willen hebben. Door dit bespreekbaar te maken en tips en trucs te delen, hoopt ze vrouwen van deze gedachten af te helpen.

Voorverkoop
Kaarten voor de Ladies Night in de City of Wesopa zijn voor 15 euro per stuk te koop bij Fallati Fashion, De Kleine Prins en via de website sheconsult.nl. De zaal gaat om 19.00 uur open. Het prgramma start om 19.30 uur. Na de voorstelling is er een korte discussie en de mogelijkheid om vragen te stellen. Afsluitend is er een borrel in de foyer van de City.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je lidmaatschap.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief