Noa Foppen ontroert met eigen nummers.
Noa Foppen ontroert met eigen nummers.

Noa Foppen wint Gooi Got Talent

Algemeen

WEESP - Jij gaat het helemaal maken! Dat zei Irene Moors vrijdagavond laat tegen Noa Foppen uit Weesp, toen ze bekendmaakte dat het meisje Gooi Got Talent heeft gewonnen. Noa ontroerde met twee eigen, persoonlijke nummers, waarbij ze zichzelf begeleidde op een gitaar. 

Volgens Moors was de jury er al snel uit dat singer/songwriter Noa moest winnen. De verdere invulling van de top drie zorgde voor hoofdbrekens. 

Het was toneelactrice Eva Smit die er met de tweede prijs vandoor ging. Zij imponeerde met een monoloog. Derde werd Bo van Hunnik. Zij speelde een eigen versie van 'You're the one that I Want' en een eigen nummer over de aardbevingen in Nepal. Van Hunnik won ook de publieksprijs, het resultaat van een poll op weespernieuws.nl. 



Irene Moors leest Eva Smit (rechts) het juryrapport voor. 



Bo van Hunnik (rechts) wint de publieksprijs én wordt derde. 

De jury had het niet makkelijk. De finale-acts waren allemaal van hoog niveau. Leuk was de grote variatie in artiesten, waardoor het publiek een afwisselende avond beleefde. Er waren dansoptredens, bandjes, cabareteske acts en solozang. 



Bij dansteam The Flash spatte het plezier ervan af. 



De Hemmo Drexhage Band is bijna aan de beurt. 



Demoteam The Squad wacht gespannen op het oordeel van de jury. 

Gooi Got Talent is een talentenjacht georganiseerd door theaterschool Zone 1380. Zowel de voorrondes als de finale werden gehouden in het eigen onderkomen: Theaterpand Weesp aan de Herengracht. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant